Sugulit taşı tesbih

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

BU ÜRÜNDE KARGO ÜCRETSİZDİR!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #23423
  • Kullanılan Materyal: 925 ayar gümüş
  • Kullanılan İp: Elastik misina ipi
  • Kullanılan Doğaltaş: Orijinal Gerçek Sugulit doğaltaş
  • Tane Çapı: 9mm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 939,90

Ürün seçenekleri

TAKİP NOTU BIRAK

Bu sugulit taşı tesbihte kullanılan ip elastik misina ipidir. Ayrıca üründe kullanılan materyal 925 ayar gümüştür. Bütün ürünlerimiz %100 Orijinal ve birinci kalitedir.

Sugulit taşı bu ismini japon kaşif olan sugiden almaktatır.  Sertlik derecesi 6 - 6,5 arasında değişen bu taş pembe renkten mor renge doğru değişen bir renk tonu vardır. Sugulit taşında tek bir renk yoktur taş yapısal olarak karışık renklerde ve damarlı bir şekilde bulunur. Taşın damarları, çoğunluklu renginden daha koyu veya daha açık renklerde bulunur. Kayaların katmanlarının arasında başkalaşmış manganez veya volkanik püskürtüler sonucu oluşmuş volkanik bir taştır. Mineral oranı oldukça yüksek olan bir doğal taştır. Taşın çerisinde silisyum, oksijen, sodyum, demir, lityum, alimünyum, potasyum ve manganez bulunur. Sugulit taşı oldukça güzel ve faydalı bir doğal taştır. Sugulit taşının diğer adı ''sugilite'' olarak bilinmektetir. Dünyanın bir çok ülkesinden çıkarılan sugulit taşı en yaygın olarak Japonya, Hindistan ve Güney Afrika gibi ülkelerden çıkarılmaktatır.

Sugulit taşının faydaları ;

Sugilite taşı bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olan bir doğal taştır. Ağrıları hafiflettiği söylenen bir taştır. Kanser hastalığına karşı iyi geldiği söylenmektetir. Ruhsal problemlerin giderilmesinde çok etkili bir doğal taştır. Motor nöron hastalığının tedavisinde kullanılan bir doğal taştır. Çocukların ve gençlerin ruhsal gelişimine yardımcı olur. Vücutta bulunan salgı bezlerini koruyarak düzenli şekilde çalışmasına yardımcı olur. Kendimize karşı saygı ve sevgimizi ve özgüveni arttırır. Sözünde duran ve güvenilir bir kişi olamanıza yardımcı olur. Tevazuyu arttıran bir taştır. Aklın berraklaşmasına yardımcı olur ve aklı koruyarak insanın güçlü olmasına yardımcı olur. Sevgi ve şevkat duygusunun arttmasına yardımcı olur. Hastalıkların erken iyileşmesine yardımcı olur. İçerisinde barındırdığı mineraller ve enerjisinyle kişiye huzur ve rahatlama veren bir taştır.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Sugulit taşı,Sugulit taşı tesbih,Sugulit taşı tesbihler,Gerçek sugulit taşı,Orijinal sugulit taşı

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...