Kore yeşimi bileklik

-40% Tükendi Kore yeşimi bileklik

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

BU ÜRÜNDE KARGO ÜCRETSİZDİR!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #02223
  • Ağırlık: 20 gr
  • İç çapı: 5,5 cm
  • Tane Çapı: 10 mm
  • Kullanılan materyal: Lastik misina
  • NOT: %100 Orjinal Kore Yeşimi
  • Bileklik Madeni: Yeşim taşı 
  • NOT:
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 1499,90
  • 899,90

Ürün seçenekleri

TAKİP NOTU BIRAK

En çok bilinen taşlardan birisi olan Yeşim Taşı'nın birden fazla renk tonu mevcuttur. Genel olarak yeşilin tonlarında bulunmaktadır. Bu Kore yeşimi bileklikin size birçok katkısı olacaktır. Ayrıca bu Kore yeşimi bileklik  kalite bakımından en iyilerden bir tanesidir. Bu Kore yeşimi bileklik  yeşim taşlarının  arasında en çok bilinen ve en kaliteli yeşim taşıdir. Bu Kore yeşimi bileklikle yıllardır yatak tedavilerinde bir çok hastalık tedavi edilmektedir. Bu Kore yeşimi bileklik piyasada çok yüksek fiyata satılmaktadır, bunun sebebi tedaviyi yapan firmalarca işin ranta dokülmesidir. Bu Kore yeşimi taşı bileklik  artık bizim firmamızın ayrıcalığıyla rant olmaktan çıkacak ve her kesimden insana hitap edecektir. Ürünümüz tüm ürünlerde olduğu gibi orjinallik garantisindedir. Bu Kore yeşimi bileklikin estetik tasarımıyla da ön planda olacaksınız.Yeşim taşı'ndan üretilmiş olan bu bileklik misine lastiğine dizilmiş olup kullanışı kolay ve dayanıklıdır. Bu Kore yeşimi taşı bileklik sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da Kore yeşimi bileklik in hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak bu doğal taşların da sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydalar bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Eğer isterseniz Yeşim Taşı hakkında bilimsel yayınlardan derlediğimiz bilgilendirme sayfasını okumak için tıklayınız .


      Toptan alışverişleriniz toptan satış fiyatları uygulanabilir bu fiyatları alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda satın alırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz alındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.

NOT : Piyasada Kore yeşimi bileklik adı altında firmamızın resimlerini alıp farklı imitasyon bileklikler gönderilmektedir. Ürünlerimizin hepsi orjinallik garantisi altındadır. Ürün iade garantisi de verilmektedir.Sahte ürünlere aldanıp paranızı çöpe atmayın...

 

HERKESİN KOLAYLIKLA YAPABİLECEĞİ BİR TEST İLE KORE YEŞİMİNİN ORJİNALLİK TESTİ NASIL YAPILACAĞINI ÖĞRENMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEO'YU İZLEYEBİLİRİSİNİZ.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Kore yeşimi bileklik

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...