Ametist kayaç

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #02590
  • Yükseklik: 10 cm
  • Genişlik: 8 cm
  • Derinlik: 5,5 cm
  • Doğal taş: Ametist doğal taş
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 174,90
TAKİP NOTU BIRAK

En çok bilinen taş olan ametist taşı'nın bilindik renkleri olan mor ve eflatunun değişik tonları mevcuttur ama bu ametist taşı kalite bakımından en iyilerinden bir tanesidir. Ayrıca bu üründeki ametist doğal kayalardan olup ev yada işyeri için aksesuar olarakta kullanılmaktadır. Bu yüzden bu naturel ametist kayaçı rahatlıkla ev yada işyerlerinizin bir köşesine ametist aksesuar olarak koyabilirsiniz. İnanın bu aksesuar naturel ametist kayaç çevrenize renk katacaktır. Ametist taşı radyasyonun etkilerini yok ettiği için, genellikle bu aksesuar ametist taşı televizyon ve bilgisayarların yanlarına konulmaktadır.  Bu naturel ametist kayaçı sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da ametist kaya parçasının hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı dolğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak, bu dogal taşların da sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydaları bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır.

Ametist taşının bilimsel kaynaklardan alınan faydaları şunlardır;

Ametist taşı aşk ve sevgi taşı olarak bilinmektedir. Negatif elektrik yükünü topladığından ve taşıdığından bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü  yükseltici etkileri tespit edilmiştir. Topladığı negatif elektrik yükünü pozitif elektrik yüküne çevirir. Depresyona karşı iyi gelir. Şifa bakımından en güçlü taşlardan olan ametist taşı cilt rahatsızlıklarına, alerjik, migren, baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıklarına şifalıdır. Uykusuzluk çekenlerin uykusuzluklarına faydalıdır. Ametist taşı enerji dolu bir taşdır. Bulundurduğu bu enerjiyle taşı üzerinde taşıyan kişiyi canlandırırcı etkisi vardır. Üzerinizde rahatca  sürekli taşıyabileceginiz bir taşdır. Ametist taşı'nın çevreye yaydığı enerji faydalıdır ve olumsuzluklardan kişiyi kurtarır. Ametist taşı'nın özellikle düşman gördüğünüz kişilerin yanındayken üzerinizde bulundurmanız faydalıdır. Çünkü ametist taşı olumsuz enerjileri pozitif enerjiye çevireceğinden ortamdaki kötü niyetli kişilerinde düşüncelerini olumlu yapar. Enerjisi huzur vericidir  ve sinir sistemine iyi gelir. Kişiye iç huzur verir. Kararsızlıkdan kurtarır ve kararlarımızı netleşdirir. Uykusuzluk çeken kişiler uykudan önce bir müddet ametist taşını elinizde tutun ve yattığınız yastığın altına koyun ve yatın. Ametist taşı eklem ağrılarına, kan dolaşımına faydalıdır. Vücudu zararlı toksinlerden arındırır ve kişiyi hayata daha sağlıklı yönlendirir. Pembe kuvarsla kullanıldığında aklı güçlendirdiği ve kalbe iyi geldiği bilinir. Tendeki hücrelerin yenilenmesini saglar ve teni güzelleşdirdiği çalışmalarla tespit edilmiştir. Kişiyi sapkın düşüncelerden kurtarır. Kanser oluşumu engellediği bilinir. Kişinin yapacakların odaklanmasına konsantre olmasına yardımcı  olur. Bağışıklık sistemini  güçlendirir, kanı temizler.

Biz firmamız olarak 7 yıldır doğal taş işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taştır. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde ametist kayaç fiyatları, toptan fiyat olarak uygulanmaktatır. Toptan olarak ametist kayaç satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Ametist Taşı,Naturel ametist kayaç,Ametist kayaç,Ametist kayaç satın al,Ametist kayaç fiyatı,Ametist doğal kayalar,Ametist aksesuar,Ametist kaya parçası

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...