Granat taşı

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #02562
  • Ağırlık: 35,5 gr
  • Tür: Lal (garnet, granat) doğal taş
  • Tane Çapı: 10 mm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 144,90
TAKİP NOTU BIRAK

En çok bilinen taş olan Granat taşı 'nın bilindik renkleri olan mor ve eflatunun değişik tonları mevcuttur ama bu Granat taşı bileklik kalite bakımından en iyilerinden bir tanesidir. Ayrıca bu Granat taşı bileklikte damarlar da mevcuttur. Bu üründeki Granat taşı bileklikin estetik tasarımıyla da ön planda olacaksınız. Bir şey daha bu Granat taşı bileklikin rengi her giysi ile uyum sağlayacak cinsten olmasından dolayı rahatlıkla her ortam ve giyimde kullanılabilir. Garnet taşı'ndan üretilmiş olan bu Granat taşı bileklik fiyatı uygun ve misine lastiğine dizilmiş olup kullanışı kolay ve dayanıklıdır. Bu Granat taşı bilekliki sadece kullanmakta kalmayacaksınız aynı zamanda da Granat taşı bileklikin hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak, bu Granat taşın de sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydaları bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır. Eğer isterseniz Granat taşı hakkında bilimsel yayınlardan derlediğimiz bilgilendirme sayfasını okumak için tıklayınız  .
   
      Toptan alışverişleriniz toptan satış fiyatları uygulanabilir bu fiyatları alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda Granat taşı bilekliki satın alırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz alındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Granat taşı bileklik,Granat taşı,Granat taşı bileklik fiyatı

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...