Sıkma kehribar tesbih satın al

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #14770
  • Kullanılan Doğaltaş: Sıkma kehribar doğaltaş
  • Kullanılan Materyal: Oksitli metal
  • Kullanılan İp: Standart tesbih ipi
  • Tane Çapı: 10mm
  • İmame Uzunluğu: 4cm
  • Tam Uzunluğu: 29cm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 144,90
TAKİP NOTU BIRAK

Bu ürün sıkma kehribar taşından üretilmiştir. Bütün metal materyelleri 925 Ayar gümüştür. Kehribar taşı tesbih hem estetik, hemde insan vücuduna birçok faydası bulunan bir üründür. Bu ürün kehribar taşından üretildiği için kehribar taşının şu fiziksel ve psikolojik faydalarına sahiptir ; Kehribar taşının faydalarından bahsetcek olursak en önemli faydası vücudan ağrıyan bölgesinin üzerine koyulduğu zaman ağrıyı hafifletici etkisi olmasıdır. Ancak kullanılan kehribarın ağrıyan bölgenin büyüklüğü kadar olması etkisini arttırır. Kehribar taşının faydalarından diğerleri ise; Soğuk algınlığına iyi geldiği bilinir. Astım, guatr, bronşit ve astım tedavisi için boyun bölgesinde kullanılmalıdır. Ayrıca eski romada troit tedavisinde kullanıldığı bulunmuştur. Kehribar taşı, boğaz ve troit enfeksiyonlarının tedavisinde diğer taşlardan daha etkili olduğu söylenir. Sol elininin içinde kullanılırsa bedendeki negatif elektriği toplar ve rahatlık verir. Ayrıca elektirik yükünü hafiflettiğinden depresyona karşı etkilidir. Aklı ve hafızayı kuvvetlendirir, kişinin kararlarını doğru vermesini sağlar.Kehribar taşının nazara karşı koruma sağladığıda söylenmektedir. Kehribar taşı, böbrek ve mesaneye iyi gelir. Bu gibi özelliklerin bazısı bilimsel etkileri kanıtlanmış faydalarıdır. Bazılarıda halk arasında tecrübeler sonucu bulunan ve söylenen etkileridir.

Kehribar taşının özellikleri ;

Kehribar taşının özelliklerinden en önemlisi çam ağaçlarının fosilleşmiş reçinesinden oluşmasıdır. Kehribar taşının özelliklerinden diğerleri ise; Kehribar taşıyapısal olarak çok hafiftir taş olarak bilinir ancak asıl oluşumu çamların reçinesidir. Çam ağacının reçinesi doğal olarak toprağa karışır ve yüzyıllar sonunda taşlaşır ve kehribar taşı oluşur. Kehribar taşı estetik görünümlüdür. Yapısal olarak hafif olmasından dolayı çokta kullanışlıdır ve bunların yanı sıra insana fiziksel ve psikolojik olarak sağladığı faydalarlada essiz bir taştır.

Not: Kehribar taşı ürünleri alırken orjinal olmasına özellikle dikkat edin. Bir çok kehribar taşı ürün, polyesterler benzetilerek satılmaktatır. Bu tür ürünler piyasada çokça bulunmaktatır. Kehribar taşı alırken özellikle işinin ehli olan, güvenilir firmalardan alın. Ayrıca ürünlerine orjinallik ve geri iade garantisi veren firmalardan alışveriş yapın.

Biz firmamız olarak 7 yıldır doğal taş takı işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taş ürünlerdir. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde sıkma kehribar tesbih fiyatları, toptan fiyat olarak uygulanmaktatır. Toptan olarak sıkma kehribar tesbih satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Sıkma kehribar tesbih satın al

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...