Kuka ağacı tesbihler

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #13739
  • Kullanılan Maden: Kuka meyvesi
  • Kullanılan İp: Standart tesbih ipi
  • İşleme Madeni: Aliminyum
  • Tane Çapı: 5 X 10mm
  • İmame Uzunluğu: 4,5cm
  • Tam Uzunluğu: 31cm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 104,90
TAKİP NOTU BIRAK

Bu ürün işlemeli kuka ağacı tesbihler kuka ağacından yapılmıştır. Kuka tropikal bir ağacın meyvesidir. Bu meyve Hindistan cevizine benzer ser yapıda bir meyvedir ve kuka tesbihlerde bu ağacın sert meyvesinden yapılmaktadır. Kuka meyvesi Endonezya ve Hindistan gibi ülklerde yetişir. Bu üründe bu kuka meyvesinde üretilmiştir. Üretilen bu tebih en kaliteli işçilikle üretilerek, tesbihi kınalayarak kuka tesbihe görsellik katılmıştır. Kuka tesbih geçmişi en eski dönemlere dayanan bir tesbih türüdür. Daha önceleri kuka tesbih hem tebih hemde farklı amaçlarda kullanılırdı. Kuka tesbihi kullanırken kuka meyvesinin antibakteriyellik özelliğinden faydalanabilirsiniz. Kuka tesbih Osmanlı döneminde antibakteriyel özelliğinden hekimler tarafından sağlık sektöründe kullanılırdı. Bunun sağlık sektöründe kullanılması mikropları öldüren güçlü antibakteryel özelliğidir. Osmanlı döneminde bu unsura okadar önem verilirmişki, kuka tesbih kullanmayan hekimler hijyenik olmadıkları için saraylara bile alınmazmış ve halk tarafındanda muayne olmak için tercih edilmezmiş. Bu özelliğinden dolayı sadece sağlık sektöründe değil halk arasında da yaygın olarak kullanılırmış. Kuka ağacı ayrıca kullanıldıkça kararan ve değeri artan bir yapıya sahiptir. Hem bu özelliklere sahip olması hemde estetik görünümlü  tesbihleriyle kuka ağacı tesbih tarih boyunca çok rabet edilen ve kullanılan türlerinden olmuştur ve olmaya da devam etmektetir.

Not: Kuka ürünleri alırken orjinal olmasına özellikle dikkat edin. Kuka işi çok hassas bir iştir. Bir çok kuka ürün, polyesterler kukaya benzetilerek satılmaktatır. Bu tür ürünler piyasada çokça bulunmaktatır. Kuka tesbih alırken özellikle işinin ehli olan, güvenilir firmalardan alın. Ayrıca ürünlerine orjinallik ve geri iade garantisi veren firmalardan alışveriş yapın.

Biz firmamız olarak 7 yıldır doğal taş vee kuka tesbih vb. takı işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taş ve kuka ürünlerdir. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde işlemeli kuka ağacı tesbih fiyatları, toptan fiyat olarak uygulanmaktatır. Toptan olarak işlemeli kuka tesbih satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Kuka ağacı tesbihler

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...