Yıldız taşı

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #03610
  • Bileklik Madeni: Yıldız doğal taş
  • Kullanılan Materyal: Yıldız doğal taş ve misina lastiği
  • Tane Çapı: 12 mm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 70,00
TAKİP NOTU BIRAK

İsmini taşın içerisinde barındırdığı sim gibi küçük partiküllerden dolayı ışıkta parlamasından alan Yıldız Taşı, tabiatta birden fazla rengi mevcuttur. Fakat bunlardan bileklik olarak en çok tercih edileni olan Kırmızı Yıldız taşı bileklik'tir.  Bu Yıldız bileklik satın al makla kalmayacaksınız aynı zamanda da Yıldız bileklikin hem ruhsal hemde fiziksel olarak da faydasını göreceksiniz. Çünkü doğal taşlar aslında şifalı olduğuna inanılır. Bu Doğal taş bileklikte özellik bakımından en iyilerdendir. Kainatta hiçbirşeyin sebepsiz yaratılmadığına inanırsak bu Yıldız bileklikin da sadece süs olmasından ibaret olmadığını ve hepsinin bireye ve çevreye enerjisel olarak faydaları olması inanılmayacak bir durum değildir. Üstelik bu faydalar bilimsel olarak araştırmalar ile kanıtlanmıştır.
              Toptan alışverişleriniz toptan yıldız taşı bileklik fiyatı uygulanabilir bu yıldız bileklik fiyatı alışverişinize göre değişebilir. Bu konuda yıldız bileklik satın al ırken yada sipariş verirken sipariş notunda belirtebilirsiniz. Toptan alışveriş fiyatları konusunda siparişiniz alındıktan sonra telefon yoluyla size bilgilendirmeler yapılacaktır.

Yıldız taşının özellikleri;

       Yıldız taşının özelliklerinden en bilineni, yapısal olarak taş gökyüzü ve yıldızı andırdığından üzerindeki sime benzer parlaklıklardan ötürü yıldız taşını almış olmasıdır. Yıldız taşının özelliklerinden diğerleri ise; gerçekten albenisi olan çok estetik taştır. Genel olarak lacivelt ve kahve rengi tonları vardır. Yıldız taşının aynı zamanda insana hem fiziksel hemde psikolojik etkileri vardır.Bu gibi Yıldız taşının özellikleri bilinmektedir.

 

Yıldız taşının faydaları;

        Yıldız taşının faydalarından en bilineni aşk ve neşe taşı olarak bilinmesidir. Yıldız taşının faydalarından diğerleri ise; Kişinin açık yürekliliğini sembolize eder. Kalbini yeni sevgiye açmak isteyenler için olumlu etkileri vardır. Hayal taşı olarakta bilinir. Bunun sebebi ise insana yeni ufuklar açması yeni bişeyler keşfedip üretmesine yardımcı olmasıdır. Kişinin sınırlandırılmış duygusunu yenmesine yardımcı olur. Hayatta yeni rollere hazırlanan kişilere özellikle etkilidir. Enerji gücü çok yüksek bir taştır. Sert görünümlü müsfik insanların görünüşleri ve duygularında yumuşama sağladığı bilinmektedir. Kişiye neşe,mutluluk,huzur ve yaşama sevinci verdiğine inanılır.

 

      Bu gibi Yıldız taşının faydaları bilinmektedir asıl şifa rabbimizden gelir. Bu gibi tedavi araçlarları sadece vesiledir.Yüce rabbimiz bir derde bin derman verdik diye buyurmaktadır.Belki rahatsızlığınızın şifasının vesilesi budur beklide değildir.Bizlerin kul olarak yapması gereken rabbimizin sebeplerine sarılmak bizlere sunduğu şifa kaynaklarını denemektir.Tedbirimizi alalım şifa Allah'tandır. Şüphesiz o her şeyin iyisini bilendir.İnşallah rabbim bütün hastalıkların şifasını en kolay şekilde bulmayı nasip eder.

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Yıldız bileklik,Yıldız taşı,Yıldız bileklik fiyatı,Yıldız taşı bileklik fiyatı,Yıldız bileklik satın al,Yıldız taşı bileklik satın al

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...