Çakra kolye ucu

İster WhatsApp'tan isterseniz de irtibat numaralarımızdan bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO!

750,00ve üzeri yurtiçi alışverişlerinizde kargo taşıma bedelini biz ödüyoruz!

  • Ürün Kodu: #14901
  • Kullanılan Doğaltaş: Çeşitli çakra taşları karışık
  • Kullanılan Malzeme: Oksitli metal
  • Zincir: Oksitli metal
  • Zincir uzunluğu: 40cm
  • Stok Drumu
    Tükendi
  • 129,90

Ürün seçenekleri

TAKİP NOTU BIRAK

Çakra nedir ?

Çakra vücudumuzdaki enerji, yaşam gücü ve yaşam enerji merkezlerimizdir. Bu çakra kolye uçlarıda verdiği enerjiyle bu noktaları uyararak iyileşmesine ve görevlerini daha iyi yapmasına yardımcı olur. İnsan vücudunda pek çok çakra noktası vardır ve bu çakralarında herbirinin ayrı görevleri vardır. Her çakranın etkilediği bağlı olduğu organlar vardır. Çakralardaki tıkanmalar bozukluklar bağlı olduğu bütün uzuvları ve organlarıda olumsuz etkiler. Bu kolye uçlarıda insan vücudundaki tespit edilen çakra noktalarına ve her noktanın uyumlu olduğu taşa göre karışık olarak üretilmiştir. Çakra kolye ucunda çeşitli taşlar mevcuttur ve bulunan her taşın bir çakra noktasıyla uyumlu, uyarıcı, iyileştiri etkileri tespit edilmiş olup bu taşların hepsi bir kolye ucunda toplanmıştır. Bu insan vücudunda bulunan çakra noktalarına özel olarak üretilmiş çakra taşı kolye ucunu kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Not: Doğal taş ürün alırken orjinal olmasına özellikle dikkat edin. Doğal taş işi çok hassas bir iştir. Bir  çok doğal taş ürün, ucuz taşları benzetilmek istenen orjinal taşın rengine boyanarak üretilmektetir. Bu tür ürünler piyasada çokça bulunmaktatır. Doğal taş alırken özellikle işi doğal taş olan, doğal taş işinde uzman güvenilir firmaları tercih edin, sahte ürün alıp paranızı çöpe atmayın. Ayrıca ürünlerine orjinallik garantisi ve geri iade garantisi veren firmalardan alışveriş yapın.

Biz firmamız olarak 7 yıldır doğal taş işi yapmaktayız. Bizim uzmanlık alanımız doğal taştır. Bütün ürünlerimiz % 100 orjinaldir. Ürünlerimizi istediğiniz merkezde test ettirebilirsiniz. Bütün ürünlerimizde orjinallik ve geri iade garantisi vardır. Toptan alışverişlerde çakra taşı fiyatı, toptan fiyat olarak uygulanmaktatır. Toptan olarak çakra taşı satın almak istediğinizde bizimle irtibata geçiniz.

 

Bu ürün için henüz yapılan bir yorum bulunmamaktadır!

Yorum yaz

Bu ürüne yorum yapabilmeniz için websitemize üye olmanız ve bu üründen satın almanız gerekmektedir. Şimdi lütfen oturum açın yada üye olun

Etiketler:Çakra kolye ucu,Çakra taşı fiyatı

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...